+34 958 63 01 14 info@velascolawyers.com

Ifølge den nuværende spanske lov skal alle, som har planer om at blive i Spanien i en periode af mere end 183 dage ad gangen, søge om tilladelse til fast boskab (Residencia). Hvis De er fastboende i Spanien, vil De være forpligtet til at betale indkomstskat, formueskat og arveafgift af Deres verdensomspændende værdier. (Det spanske skatteår er fra 1. januar til 31. december.) Det er også meget vigtigt at huske, at når først man har fået sit ´Residencia´, skal det danske kørekort udskiftes med et spansk.